/Over Dutchen Suites
Over Dutchen Suites 2018-05-07T10:35:46+00:00

Over DutchenSuites

DutchenSuites biedt luxe hotelkamers en luxe suites voor twee tot vier personen, op bijzondere locaties en in bijzondere steden in Nederland.
Geheel volgens het Dutchen concept, met de kwaliteit en de service die u van ons gewend bent. Elke suite is uniek vanwege de bijzondere locatie en de sfeervolle, luxe inrichting. Tevens vindt u bij de luxe hotelkamers en suites van DutchenSuites vele extra’s zoals een heerlijk warm bad, een eigen sauna of een jacuzzi. We verwennen u graag met een uitgebreid ontbijt.

Bent u nog niet bekend met het Dutchen concept? We vertellen u graag meer >

Onze filosofie

Samen of met de kinderen een weekend weg, genieten van luxe en comfort. Dutchen Suites biedt u de extra service en luxe waardoor uw verblijf nog vertrouwder aanvoelt. Ook voor een zakelijk verblijf bent u bij ons aan het goede adres: de Dutchen Suites beschikken veelal over uitstekende zakelijke faciliteiten.

Dutchen Suites beperkt haar aanbod tot luxe hotelsuites van hoge kwaliteit en specialiseert zich in het bieden van uitstekende hotelservice. De Dutchen Suites bevinden zich enkel in exclusieve, kleinschalige boutique hotels of kleinschalige vakantieparken waarbij de bijzondere locatie en een hoogwaardig interieur een belangrijke rol spelen.

Onze service

Onze service houdt niet op bij het reserveren van uw luxe suite, hier begint het eigenlijk pas! Tijdens uw verblijf bieden we u optimaal comfort; uitstekende schoonmaak en een hoogwaardige kwaliteit van het bed- en badlinnen staan bij ons hoog in het vaandel.

Om uw verblijf meer dan aangenaam te maken, kunt u genieten van vele extra’s zoals fietsverhuur, een uitgebreid wijnassortiment en zelfs uw eigen wellness voorzieningen.

Veilig, transparant en betaalgemak

We vinden het belangrijk dat uw online reservering veilig en gemakkelijk verloopt. Om dit te waarborgen worden al uw gegevens versleuteld verzonden door middel van een SSL certificaat en geschieden uw betalingen veilig via iDEAL. We zijn aangesloten bij de Stichting Webshop keurmerk, een onafhankelijk stichting die toezicht houdt op online winkels en diensten.

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of ben u geïnteresseerd in Dutchen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact >