Sallandse Heuvelrug 2018-11-19T15:06:33+00:00

Project Description

Natuur én cultuur op de Sallandse Heuvelrug

Salland is een streek met gezellige dorpen en de oude Hanzestad Deventer, met monumentale boerderijen, statige landhuizen, romantische kastelen en gerestaureerde molens. Een authentiek stukje Nederland waar het goede bewaard is gebleven met een geheel eigen charme en karakter. In Salland is veel afwisselende natuur te vinden; weidse uiterwaarden, een prachtig coulissenlandschap, een bosrijke heuvelrug, mooie natuurreservaten en bloeiende heidevelden.

Een bruisende regio

Salland heeft veel te bieden en het bruist van de activiteiten. Grootschalig massa toerisme zult u hier niet aantreffen, maar wel een rijk gevarieerd kleinschalig aanbod. Een van de toeristische trekpleisters van de regio is avonturenpark Hellendoorn: dé plek voor een dag uit wanneer de kinderen mee gaan!

Luxe Wellness Lodges aan de Sallandse Heuvelrug

Vakantiepark Hof van Salland is een heerlijk groen park met volop mogelijkheden om heerlijk tot rust te komen. Trek een baantje in het verwarmde buitenzwembad of leef u uit op de professionele all-weather tennisbaan. In de Wellness Lodges kunt u genieten in de Finse Sauna of bijkomen onder de Sunshower.