Zeeland 2018-07-04T10:15:31+00:00

Project Description

Onze luxe hotelkamers in Zeeland

Trek er samen een paar dagen op uit en geniet van luxe en comfort in een suite. Onze suites zijn luxe twee- tot vier persoons hotelkamers en suites, geheel volgens het Dutchen concept, met de kwaliteit en de service die u van ons gewend bent.

Het Veerse Meer en Veere

Het Veerse Meer ligt middenin Zeeland en is enorm populair bij watersporters, fietsers en natuurliefhebbers. Op het meer kun je onder andere kajakken en waterskiën. Er zijn talloze onbewoonde eilandjes te vinden waar je kunt aanleggen met je eigen boot of met een huursloep: heerlijke plekken om te picknicken! Zowel Schotsman Watersport Suites als Veerse Muze is direct gelegen aan het meer. Vanaf het terras van uw appartement kijkt u uit over het water.

Ook een bezoek aan het dorpje Veere zelf is zeker de moeite waard. Het is een prachtig oud en authentiek Zeelands dorp, met kleine straatjes, leuke winkels en enkele opvallende gebouwen. Veere heeft een sterke en eeuwenlange band met Schotland, ontstaan in de periode dat het een grote en belangrijke stad was. Nu nog vind je in Veere enkele gebouwen die in Schotse stijl gebouwd zijn. De geschiedenis van Veere is erg interessant en een bezoek aan het Museum Veere is dan ook een aanrader.

Veere Museum in Zeeland

Deltawerken

De Deltawerken zijn bekend over de hele wereld. Ze zijn gebouwd na de watersnoodramp van 1953 en houden Nederland veilig en droog. Wanneer je de provincie in- of uitrijdt, is de kans groot dat je over een van de Deltawerken komt. Enkele van de pijlers kun je beklimmen of van binnen te bekijken.

Het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk is een indrukwekkende plek. Hier leer je alles over de ramp van ’53 en over hoe Nederland zich tegenwoordig wapent tegen overstromingen.

Deltawerken in Zeeland

Concert at Sea

Het festival Concert at Sea is een van de absolute publiekstrekkers van Zeeland. Ieder jaar trekt het festival bezoekers uit de hele wereld met bekende en minder bekende bands, vanuit binnen- en buitenland.

Schotsman Watersport Suites en de suites van Veerse Muze zijn beide ideale locaties om te verblijven wanneer je het festival bezoekt. Ze bevinden zich op ongeveer een half uur rijden vanaf Brouwersdam, waar Concert at Sea plaatsvindt. In de luxe suites kun je heerlijk uitrusten na een of meerdere dagen festival.

Concert at Sea in Zeeland